A doua editie din seria de 4 evenimente din 2021

Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti

Data: 18 mai 2021

Ora: 18:00 – 20:30

Locatie: Eveniment Online

Agroland Business Systems S.A., Teraplast S.A., OMV Petrom si Banca Transilvania a deschis sezonul de raportari financiare pentru Trimestrul I din 2021. 3 dintre 4 companii au publicat rezultate peste asteptari, iar premisele  – in ceea ce priveste si restul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti – sunt promitatoare.

Pe data de 18 mai 2021, incepand cu ora 18:00, vom discuta, ca de obicei, despre cum arata cifrele publicate in prima serie de raportari financiare din 2021 si vom vedea in ce masura au reusit societatile listate sa isi revina dupa problemele generate anul trecut de pandemie.

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care sunt subiectele abordate la editia din luna mai 2021 a  evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari, despre companiile care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare, dar si despre ce noi platforme  a pus Bursa recent la dispozitia investitorilor de retail.

Cu Dorin Boerescu – CEO si actionar semnificativ 2 Performant Network S.A. vom discuta despre stadiul in care se afla operatiunile de majorare de capital social aprobate in AGA si despre cum arata business-ul 2Performant, pe intelesul tuturor.

Cu Alexandru Stanean – CEO Teraplast S.A. vom discuta despre rezultatele financiare aferente Trimestrului I, publicate recent de societate si despre premisele de dezvoltare a companiei, in urmatoarea perioada.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare aferente Trimestrului I, publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului “The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentul Trimestul I 2021 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
  • cum arata revenirea economica dupa socul generat de pandemia de Sars-CoV-2 si care sunt societatile care ar putea profita de aceasta;
  • care sunt companiile in care inca puteti investi pentru a beneficia de dividendele aferente anului 2020.

Programul evenimentului “The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

18:00 – 18:05 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 – 18:30 – Despre cele mai noi listari, ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare si noile platformele puse Bursa recent la dispozitia investitorilor de retail –  Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti

18:30 – 19:00 –  Despre stadiul in care se afla operatiunile de majorare de capital social aprobate in AGA si despre cum arata business-ul 2Performant, pe intelesul tuturor – Dorin Boerescu, CEO si actionar semnificativ 2 Performant Network S.A.

19:00 – 19:30 – Despre rezultatele financiare aferente Trimestrului I si care sunt premisele de dezvoltare a Teraplast S.A., in urmatoarea perioada – Alexandru Stanean, CEO Teraplast S.A.

19:30 – 20:30 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
20:30 – 21:00 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Leave a Reply