Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti

Data: 2 martie 2021

Ora: 18:00 – 20:30

Locatie: Eveniment Online

In luna februarie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare pentru intreg anul 2021. Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 2 martie 2021, vom discuta despre cum arata aceste rezultate, in cadrul primei editii din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Cu aceasta ocazie, vom analiza care sunt dividendele potentiale pe care  investitorii le-ar putea primi in aceast an din partea a peste 30 de companii importante, listate pe Piata principala si AeRO, din profitul realizat de acestea in 2020.

1 an de la primul eveniment The Power Table

Data de 2 martie coincide cu implinirea a 1 an de la primul eveniment The Power Table. Acesta a fost si ultima ocazie in care investitorii din Piata de capital autohtona s-au putut intalni fata in fata in cadrul unui eveniment dedicat lor. Dupa doar cateva zile, pe fondul agravarii situatiei sanitare, autoritatile decideau sistarea tuturor manifestarilor care presupuneau un numar mare de participanti.

In total, au fost organizate anul trecut 4 editii The Power Table, aferente celor 4 perioade de raportari financiare. In urma restrictiilor impuse de situatia sanitara generata de pandemia Covid-19 si pentru siguranta participantilor la eveniment, 3 dintre acestea s-au desfasurat online.

Care sunt subiectele abordate la prima editie din 2021 a  evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre efervescenta starnita in ultima perioada pe piata Aero, cat au contat listarile din ultima perioada in cresterea interesului investitorilor pentru acest segment al pietei si vom afla care ultimele noutati legate de listarile de la BVB.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului “The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentru anul 2020 si care sunt indicatorii importanti din raportari;
  • cum investim pentru a beneficia de dividendele si cum calculam aceste dividende;
  • facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2020.

Programul evenimentului “The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

18:00 – 18:05 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 – 18:30 – Despre efervescenta starnita in ultima perioada pe piata AeRO si care sunt ultimele noutati legate de listari –  Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti

18:30 – 20:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
20:00 – 20:30 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.


Eveniment organizat cu sprijinul:                Partener tehnic:

Parteneri Media:

Leave a Reply