How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, dedicat specialiștilor în HR și Employer Branding,  ajunge în această toamnă în 4 orașe din România. Prima oprire va fi la Brașov

În această toamnă, proiectul „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices” dedicat comunităților locale de specialiști în resurse umane și Employer Branding ajunge în Brașov, Oradea, Timișoara și Sibiu. Prima oprire va fi, pe 10 octombrie 2023, la Kronwell Hotel din Brașov.

BusinessMark aduce împreună profesioniști din domeniu pentru a discuta despre brandul de angajator care, în ultimii ani, a devenit un factor esențial în atragerea și retenția talentelor de top. Cum putem determina candidații să aplice la o companie și cum facem angajații să fie loiali? Ce aduce magnetism unui brand de angajator? Cum putem crea experiențe pozitive, formând și susținând, totodată, echipe inovatoare, productive și eficiente?

Aflăm răspunsul de la cei 14 specialiști invitați la ediția „Magnetico Brașov” din această toamnă. Conferința include sesiuni de prezentări și un panel de dezbatere moderat de Daniel Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

 • SPECIAL GUEST: Ty Jernstedt, Founder, Remix Coaching
 • Raluca Stamate, Talent Acquisition & Employer Branding Manager, Rompetrol – KMG International
 • Iulia Kolesnicov, Employer Brand Manager, Radiometer
 • Oana Ilie, Director de resurse umane, Tazz
 • Aurelia Florea, Director Dezvoltare Organizațională și Resurse Umane – Brașov Plant, Miele
 • Ana Lupulescu, Human Resources Manager, PRODLACTA
 • Eugenia Susnea, Șef birou Resurse Umane, VARTA Microbattery
 • Mirela Tănase, Senior Partner, Strategy & Sales, Exploratist
 • Aurelian Chitez, Director of Sales, Romanian Software
 • Mihaela Colesnic, Tax & Legal Manager, Romanian Software
 • Raluca Hagiu, Growth Operations Manager, Undelucram.ro
 • Adrian Dinu, CEO, Creasoft IT
 • Anamaria Borza, Customer Experience Business Partner, Smartree
 • Leonard Rizoiu, Fondator & General Manager, leoHR

„Magnetico Brașov” este destinat liderilor și profesioniștilor din domeniu care doresc să fie parte a unui dialog despre viitorul muncii și al departamentului de HR, recrutare, atragere și retenție de talente: HR Managers, HR Directors, HR Business Partners, Talent Acquisition Managers, Employer Branding Managers, Culture Managers, Talent Acquisition Managers, Internal & External Communication Managers, HR, PR & employer branding consultants, General Directors, Team Leaders

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vă rugăm să vizitați site-ul nostru sau să ne contactați la adresa office@business-mark.ro. Grupurile beneficiază de reduceri: 10% la achiziția a 2 bilete, 15% la achiziția a 3 bilete și 20% reducere la achiziția a peste 4 bilete.

Eveniment organizat de BusinessMark

Parteneri:  Rompetrol – KMG International, Romanian Software, Macromex, Undelucram.ro, Smartree, Exploratist, Creasoft IT

Parteneri media: Spotmedia.ro, Revista Cariere, Debizz, Ziarul Bursa, IQads, SMARK, Transilvania Business, Revista Piața, Administratie.ro, Global Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Top Business News, MATEK, Portal HR, spatiulconstruit.ro, Digital Business, Social Media România, Revista de HR, EventsMax, Business Voice, angajatorulmeu.ro, Femei în Afaceri, Sibiu 100, Ziarul 21, PRwave

BusinessMark – events designed to make an impression!

Din 2013 organizăm evenimente business, în principal „concept propriu”, gândite și planificate  de noi, de la idee și concept, până la implementare. Avem o abordare „all-industries” și dedicăm proiecte unei arii largi de industrii și domenii profesionale. Ne dorim să ne punem „amprenta” în viețile profesionale ale participanților, să producem un impact concret.  Ne propunem să creăm contexte pentru schimb de experiență și creare de idei, contexte pentru dezvoltare, pentru a fi inspirat și a găsi partenerii potriviți.

Dincolo de evenimentele „concept propriu”, organizăm evenimente construite pentru partenerii noștri, evenimente gândite împreună cu aceștia și adaptate obiectivelor lor. Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste care să organizeze evenimente B2B, suntem alături de tine, pas cu pas. Poți conta pe experiența noastră în consultanță, suport în crearea și implementarea conceptului de eveniment, în managementul evenimentului de la creație, logistică, producție și până la optimizarea eficientă a bugetului.

Leave a Reply