THE DIPLOMAT MEDIA EVENTS va organiza in data de 23 iulie 2020, in cadrul Athenee Palace Hilton Bucuresti (terasa Roberto) conferinta pe teme de energie ENERGY CEO FORUM, urmata de ROMANIAN ENERGY AWARDS, Dineu de Gala dedicat companiilor din domeniul energetic romanesc.

Evenimentul este sustinut de Partenerii Gold CEZ Romania, MET Romania Energy , Nuclearelectrica, SDEE Transilvania Sud, Tinmar Energy, Partners Sea One, Wave, cu sprijinul autoritatilor Consiliul Concurentei, World Energy Council, AFEER, ARPEE, ACUE, ROPEPCA, CIGRE Romania, ClujIT si Partenerii Media: Financial Intelligence, Energy Industry Review, Economistul, Romania Durabila, Club Economic, Pin Magazine.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina oficiala de eveniment: https://energy-ceo-forum-awards.thediplomat.ro/ si pe canalele de social media Fb The Diplomat-Bucharest si  Youtube The Diplomat-Bucharest.

In cadrul ENERGY CEO FORUM, unii dintre cei mai importanti CEO ai sectorului energetic vor discuta despre principalele tendintele din domeniu. Forumul va fi urmat de Romanian Energy Awards avand ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale ale companiilor, organizatiilor si ale personalitatilor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

Cu o traditie de peste 8 ani, evenimentul din acest an reprezinta o platforma complexa de dezbatere si recunoastere a performantei liderilor din domeniul energetic din Romania. In 2020, evenimentul debuteaza cu sesiunea de discutii Energy CEO Forum urmata de Romanian Energy Awards, Dineu de Gala avand ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale ale companiilor, organizatiilor si ale personalitatilor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul energiei in Romania.

ENERGY CEO FORUM PANEL

ONDREJ SAFAR – Country Manager for Romania, CEZ Group

CORINA POPESCU – GM, Electrica

PETRE STROE – CEO, MET Romania

IULIAN TUDORACHE – President, Board of Directors of SNN

ADRIAN PAVELESCU – Deputy General Manager, Tinmar Energy

PETRU RUSET – CEO, Siemens Energy Romania

VALERIU BINIG –  Director, Regulatory and Antritrust, ENEL (Panel Moderator)

JURY BOARD MEMBERS:

BOGDAN CHIRITOIU – President, Romanian Competition Council

ZOLTAN NAGY – Vice-President, ANRE

VALERIU BINIG – Director, Regulatory and Antritrust, ENEL

IULIAN TUDORACHE – President, Board of Directors of SNN

RADU DUDAU – Director Energy Policy Group

SILVIA VLASCEANU  – Executive Director – Federation of Associations of Energy Utility Companies        

Prof. Dr. GEORGE DARIE – Polytechnic Univ. Bucharest, Dept. of Power Production and Usage, Member  Board of Directors, ICME ECAB S.A

Leave a Reply