Planurile de dezvoltare a companiei noastre, care implică progresul în ceea ce privește calitatea și aplicabilitatea soluțiilor existente, dar și diversificarea ariilor de activitate, ne-au condus către cooptarea lui Artur Stratan, care devine astfel primul nostru Consultant Senior.

Artur Stratan are o experiență de peste 30 de ani în sectorul energetic, activând în România, India, Kazahstan și Austria. În cea mai recentă experiență a sa, a gestionat achiziția de energie electrică și de gaze naturale pentru 2 dintre cele mai mari combinate chimice din România, din poziția de Director de Achiziții Strategice al Chimcomplex. Aceasta este dublată de cea acumulată anterior în zonele comercial, dezvoltare afaceri și negocieri complexe, punându-și amprenta pe multe parteneriate strategice locale și internaționale.

Theodor Livinschi, Director General și Fondator: “Începând cu al III-lea an de activitatea, respectiv din aprilie 2022, vom putem răspunde și mai facil, dar și mai aplicat nevoilor clienților noștri. O parte dintre serviciile și operațiunile, care vor fi optimizate, vor fi integrate și într-o soluție de centralizare și de vizualizare personalizată în mediul online, a datelor esențiale pentru fundamentarea deciziilor informate privind achiziția de energie. Aceasta reprezintă doar un fragment din noutate, noțiunile <<regenerabil>> și <<formare>>, referitoare tot la cumpărarea energiei și gestionarea acestor costuri, adăugându-se de anul viitor la cele care ne definesc astăzi, <<consultanță>> și <<reprezentare>>.
Artur Stratan ni se alătură într-un moment important și am încredere că experiența și expertiza sa vor fi ingrediente esențiale în dezvoltarea partnerg-i.”

Artur Stratan, Consultant Senior: “Furtuna actuală din piața de energie, care impactează negativ bilanțurile multor companii din România, a intensificat nevoia de restructurare și optimizare a costurilor energetice. Sprijinul extern, prin consultanța în achiziția energiei, facilitează înțelegerea fenomenelor din piață, mai ales atunci când 2 + 2 nu mai fac 4, ci 22. Contactul cu realitățile actuale ale pieței de energie poate fi foarte dur și greu de suportat financiar, dar rolul nostru este să vă prezentăm alternativele care pot îndulci această stare de fapt. Piața, împreună cu toate elementele ei, este într-o continuă mișcare și de foarte multe ori informații aparent fără importanță reușesc să miște piața la un nivel nesperat și neașteptat. De aceea, nicio informație nu trebuie ignorată și trebuie integrată în întregul informațional care este definitoriu pentru acțiune în relația cu piața energetică românească și europeană.”

partnerg-i este prima companie românească activă și cu o evoluție dinamică, specializată în consultanța completă și reprezentarea consumatorilor industriali de energie electrică și de gaze naturale în achiziția și gestionarea costurilor cu cele 2 comodități. În prezent, totalul cheltuielilor anuale cu energia electrică și cu gazele naturale, ale clienților noștri, se apropie de 1 miliard de euro.

Leave a Reply