Oportunități oferite de piața de capital”- 6 iunie 2022

O nouă ediție a Summitului de Educație financiară aduce în prim-plan oportunitățile pe care piața bursieră le oferă antreprenorilor români pentru a se finanța și dezvolta companiile, dar și investitorilor. Participă reprezentanți ai Autorității de Supraveghere Financiară, Institutul de Studii Financiare, Bursei de Valori București, dar și ai companiilor private.

Invitații acestei noi ediții  vor discuta despre perspectivele de creștere a numărului de societăți listate la Bursa de Valori, care au fost efectele listării companiilor de stat pe piața de capital, dar și ce măsuri concrete ar trebui luate pentru menține ritmul de IPO-uri, care sunt avantajele pe care le au companiile prezente pe bursă, dar și cum pot fi atrași investitorii de retail. 

De asemenea, un subiect important de dezbătut va fi dedicat deciziilor antreprenorilor de a-și lista companiile la Bursa de Valori și cât de intemeiate sunt unele temeri, dar și care este experiența companiilor listate deja.

Au confirmat participarea: Ovidiu Petru, Director General, Sectorul Instrumente și Investiții Financiare, ASF

Director executiv, Institutul de Studii Financiare, Paul Baranga, Director Direcția Supraveghere Integrată, ASF, Adrian Tănase Director General BVB, Eugen Voicu, Presedinte al Consiliului de Administratie, Meta Estate Trust și Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management.

Găsiți detalii despre agenda și invitați accesând pagina evenimentului: https://events.newsweek.ro/2022-summit-de-educatie-financiara-3/

Evenimentul este organizat de Newsweek România și este susținut de companiile: Meta Estate Trust, Eximbank, Bursa de Valori Bucuresti și BT Asset Management, iar în calitate de partener instituțional, de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Publicul este invitat să participe online, pe 6 iunie, ora 15.00, evenimentul fiind transmis pe newsweek.ro și pe pagina asociată de facebook:  https://www.facebook.com/newsweekromania

Newsweek Românnia s-a impus, în ultimii 4 ani, pe piața evenimentelor de afaceri, unde s-a poziționat nu doar ca un formator de opinie important, ci și ca principal intermediar al comunicării între mediul de afaceriși autoritățile de reglementare din România. 

Evenimentele organizate de Newsweek România sunt în topul audiențelor pe piața de profil și generează conținut de actualitate,  adaptat nevoilor mediului de afaceri privat.

Campania unor astfel de evenimente, de educație financiară a început anul trecut și au fost realizate deja trei astfel de evenimente.

Ultimul eveniment ”Summit de Educație Financiară: Strategii de plasament în fonduri de investiții”, organizat în luna martie 2022, a înregistrat în mediul online peste 119.000 de vizualizări.

A doua ediție din anul 2022 a SUMMIT DE EDUCAȚIE FINANCIARĂ se va desfășura online și va fi transmis în direct pe newsweek.ro  (site aflat Top 10 cele mai citite site-uri de Știri și Analize  în clasamentul publicat de SATI, cu un trafic de peste 2,2 milioane de cititori unici pe lună) și pe pagina de Facebook a Newsweek România (peste 60.000 de urmăritori și un impact lunar al postărilor – post reach – de peste 5 milioane persoane.

Leave a Reply