Într-o lume în continuă schimbare și evoluție, navigarea către o carieră de succes poate părea uneori copleșitoare pentru tinerii aflați la început de drum.

Poate că ești student în căutarea unui internship sau poate că ești proaspăt absolvent al studiilor universitare și îți dorești un job part-time sau full-time. Indiferent în care dintre cele două scenarii te regăsești sau indiferent care este experiența profesională către care aspiri, îți venim în ajutor prin noua ediție a Career Guide – Graduate & Internship, un ghid realizat pentru tinerii ca tine, despre tinerii ca tine și despre nevoile lor pe piața muncii.

Descarcă și răsfoiește Career Guide!

Ghidul îți propune o lectură captivantă și cuprinzătoare care a fost construită special pentru a răspunde la cele mai mari curiozități pe care le-ai putea avea despre aria angajărilor.

Ce poți afla în Career Guide – Graduate & Internship?

Vei descoperi articole despre cum sa le explici părinților cariera aleasă si cum să primești susținerea lor, un ghid cu pașii principali pe care trebuie să-i faci la început de carieră, topuri cu companiile din țară care oferă cele mai multe joburi entry level și multe altele. Nu trebuie să treci cu vederea nici oportunitățile de internship, iar de aceea îți propunem un top cu companiile care oferă cele mai multe internshipuri. 

Ți-am stârnit deja interesul? Go for it! Descarcă gratuit Career Guide – Graduate & Internship chiar aici și dă frâu potențialului tău!

Leave a Reply