Înpreajma alegerilor Parlamentare, Asociația Energia Inteligentă a inițiat proiectul ”Energia în alegeri” ce reunește cinci specialiști de marcă ai principalelor sectoare energetice, care vor analiza Capitolele pe energie din Programele de Guvernare, pe care diversele formațiuni politice le propun românilor în vederea alegerilor din anul 2020.

Proiectul se desfășoară sub forma unei dezbateri online în care Călin Vilt – expert în energie, Alexandru Pătruți – expert în resurse minerale, Ioan Iordache – expert în hidrogen și resurse energetice noi, Andrei Ceclan – expert în eficiența energetică și Dumitru Chisăliță – expert gaze naturale, vor analiza strategiile și politicile publice propuse românilor pentru alegerile din anul 2020.

Dezbaterea va avea loc online, miercuri, 18 noiembrie 2020, începând cu ora 11.00 și va fi transmisă pe pagina de Facebook a Asociației Energia Inteligentă.

https://www.facebook.com/energiainteligenta

Dezbaterea este una fără nuanță politică, invitații vor analiza în mod obiectiv componenta pe energie a programele de guvernare doar prin prisma calității de expert. Ne dorim să fim parteneri de dialog, cu scopul de a facilita accesul la informație a tuturor celor implicați în sectorul energetic – factori de decizie, manageri, consultanți, specialiști, reprezentanți ai autorităților de stat, mass media și alții, astfel încât să își poată exprima votul în mod conștient, informat și în acord cu interesele lor economice.

Proiectul se bucură de sprijinul partenerilor media: Agerpres, Economistul, Club Economic, România Durabilă, The Diplomat, Financial Intelligence, Em360 Group, Spotmedia, Invest Energy, Energy Center, Energy Industry Review, Energynomics și Focus Energetic.

Despre Asociația Energia Inteligentă

Asociația Energia Inteligentă (AEI) reunește profesioniști din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice și eficienței energetice. Membrii săi militează pentru un preț corect al gazelor și pentru creșterea transparenței în piața de energie din România.

AEI este o organizație non-profit al cărui scop principal este acela de a contribui la o mai bună informare a consumatorilor casnici și non-casnici de gaze și energie pentru ca aceștia să poată fi mai bine pregătiți pentru negocierea contractelor de achiziție și pentru a putea înțelege corect facturile pe care le plătesc.

AEI este și va rămâne un partener de dialog pentru toți participanții la piață, fie că sunt furnizori, producători, operatori, proiectanți, constructori, instituții, reglementatori, ministere, politicieni, angajați din sistem sau reprezentanți ai mass-media.

Leave a Reply